Hodnocení firmy Mobil Max – prodej a servis mobilních telefonů Brno

*
*
*
*
*
8 hodnocení
andycibulkova
11.9.2019
*
*
*
*
*

Katastrofální přístup ...arogantní namistrovaný prodavač mi prodal obal ,který vůbec neseděl kvůli čtečce otisků prstů.přišla jsem druhý den se s ním domluvit, že tento obal je absolutně k ničemu, že když strčíte prst do otvoru ,(čtečka potřebuje širší otvor ),absolutně se se mnou nebavil ještě mi arogantně odpovědě,l že si prakticky vymýšlím, a že jsem jediná kdo si zatím na toto stěžoval. Ani nebyl ochotný mi to vyměnit za cokoliv jiného,nebo se nějak domluvit.Odešla jsem s tím ,že jsem mu řekla ,že tuto prodejnu budu opravdu doporučovat, ale v negativním smyslu. Ještě mě seřval jak se to vlastně chovám. S touto prodejnou už nikdy v životě NIC!!!!nedá se s nimi absolutně o ničem mluvit ...domluvit... kdyby to zavřeli udělali by líp. Lituji lidi ,kteří si tam cokoliv koupí a poté musí s nimi řešit reklamaci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jitka
3.9.2019
*
*
*
*
*

Nechávala jsem si tam opravit mobilní telefon Nokia. Jednalo se o maličkost, oprava LCD displeje a také jsem chtěla zrovna vyměnit přední a zadní kryt. a opravu sklíčka. Po týdnu zaslán zpět. Naštěstí a jediné na celém tom všem, že LCD displej ten opraven byl. Ale velká- - Sklíčko na vnitřní straně u hrany displeje nebylo opraveno a je stále naprasklé. Jinak jsem si našla, že náhradní díl je dostupný za úplný pakatel. - Náhradní zadní a přední kryt údajně není dostupný. .Též kryt přední a zadní dostupný je a k zakoupení. - Komunikace na emaily zatím žádná, na to že šlo o starší mobil, docela předraženo, takže tady už více ne. Kladně hodnotím pouze doručení, komunikaci od doručující společnosti, od které jsem až dozvěděla, že je opraveno. Jak výše oprava alespoň displeje a to je málo za 600 kč. Takže bohužel za mě nespokojenost a na zbytek věcí jsem si našla jinou firmu na doopravu za ceny už přijatelné ke starším typů mobilů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
igor.genda
26.3.2019
*
*
*
*
*

Já bych řekl, že normálně kradou. Žena si tam nechala opravit mobil, řekli že se to opravit nedá, tak si jej chtěla zase vyzvednout, od té doby denně telefonáty, že to stíhají až zítra (po dobu asi jednoho týdne), při osobní návštěvě slíbili, že nám mobil vrátí, po 10 min. rozhovoru přepážkového pracovníka s technikem přišel technik a tvrdil, že musíme počkat 20 min, že ještě nenalepil zadní kryt. Mezitím nám nechtěl ani vrátit náš doklad o opravě, atd atd.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vlastimiluhlir
12.2.2019
*
*
*
*
*

Byl jsem rychle obsloužen,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomj21
27.11.2018
*
*
*
*
*

POZOR!!!!!!Koupíte-li nekvalitní zboží,kterému dávají sice líbivé,ale nepravdivé recenze,nevracéjí peníze pouze mění za jiné pofiderní zboží do sedmi dnů.Du řešit na ČOI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
janscho
21.9.2016
*
*
*
*
*

Dne 15.9.2016 jsem telefonicky kontaktoval zákaznické centrum a požádal o zjištění, zda k mému telefonu mají k dispozici baterii na výměnu a také o termín výměny v servisu. Po ujištění, že požadovaná baterie k mobilu SONY Xperia Z1 je skutečně k dispozici i v požadovaných parametrech ( originál, kapacita, přepěťová pojistka ) jsem si dohodl termín výměny baterie na 21.9.2016 v 9.00 hod v prodejně v Olympii. Po příjezdu do prodejny v určený čas prodavač neměl ani tušení o sjednané zakázce, dokonce vůbec nevěděl, zda se servisní technik dostaví a odkázal mne na servis na Palackého ulici, kam jsem proto byl nucen odejet. Ani zde však personál prodejny a přijímací technik nic nevěděl o mé zakázce a dokonce zjistil, že ani požadovanou baterii nemají k dispozici. Po rekapitulaci zakázky se sice snažil trapnou situaci zachránit a odešel osobně věc projednat se šéfem panem Mizerou a vrátil se s nepořízenou. Na můj požadavek, aby pana šéfa zavolal k osobnímu vyřešení situace se po chvíli vrátil s tím, že tento není ochoten vůbec se mnou jednat. Tímto způsobem jsem byl firmou podveden, zbytečně cestoval z Břeclavi a zpět a zakázka nebyla vyřízena. Následná snaha prodavače již neměla žádný smysl. Proto před touto "firmou" s nabubřelou reklamou velmi varuji a nedoporučuji. Hodnotím velmi nespokojen. J.S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
H.D.
3.7.2016
*
*
*
*
*

Firma se chlubí na netu-opravy většinou do 3 dnů......je mi jasné,že to vždy nelze,ale moje zkušenost je velice špatná ani datum které bylo na opravence ato 14 denní lhůta nebylo dodrženo.Dvakrát jsem si tam volala a poté jsem šla mobil vyzvednout-výsledek : neopravitelný. POZOR v jiném servisu zjistili,že do mobilu nebylo sáhlé a mobil mi opravily ,,SUPER SLUŽBY MOBIL MAXU !!!! NIKDY VÍCE !!!''

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
j.myslivec
1.10.2014
*
*
*
*
*

Jsem velice spokojen s mobilním telefonem od nich.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Palackého třída 178/48
  • Brno - Královo Pole
  • 612 00
  • Prodejnu najdete u tramvajové zastávky Jungmannova, tramvaje č.1 a 6
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno